Arbejdsovernatninger

Få ro til at arbejde og stresse af

Vi gør det let for dig, at få ro til at arbejde. Vores værelser er uformelle og hyggelige og et godt sted samle tankerne.  Du har desuden friheden til at klare hovedet og stresse af med vores wellness-center, der byder på blandt andet varmtvandsbassin og fitnessudstyr.

Hvis du ikke kan nå vores morgenmad, inden du skal af sted på job, kan du bestille en morgenbakke i receptionen, som du kan nyde på værelset dit eget tempo. Bestil den blot senest klokken 18.00​. 

Priser for arbejdsovernatninger 2020

Enkeltværelse (1 person) – kr. 350,- pr. døgn

Du skal selv rede sengen ved ankomst, og der er linnedpakke inklusiv håndklæder klar til dig. Prisen er uden forplejning. Vores velassorterede morgenbuffet kan tilkøbes og nydes mellem kl. 08.00 – 10.00 i restauranten.

BEMÆRK:

  • Arbejdsovernatning kan ​bestilles her​
  • Arbejdsovernatninger kan kun bestilles til hverdage og ikke med ankomst fra fredag til søndag. 
  • Hvis du ikke kan nå vores morgenmad, inden du skal af sted på job, kan du bestille en morgenbakke i receptionen, som du kan nyde på værelset dit eget tempo. Bestil den blot senest klokken 18.00.

Svømmehal & Fitness

Du bor i vores velindrettede værelser og kan gå direkte til vores indendørs svømmehal.

Her kan du se et billede af  svømmehallen – men den skal opleves i levende live. Vi har også et fitnessområde samt sauna.

Velkommen til Smålandshavet! 

HAR DU SPØRGSMÅL?

​Du er altid velkommen til at kontakte ​Smålandshavet Kursus- & Konferencecenter for at stille spørgsmål, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan ringe til os på telefon 55 43 40 00 for at drøfte mulighederne på vores kursuscenter, eller du kan skrive til smalandshavet@3f.dk.

  Kontakt os / Nyheder

Kontakt receptionen:

Ring til os på 5543 4000

Send os en e-mail


Mød os på Facebook


Se alle vores nyheder her


Tilmeld nyhedsbrev her her

×
X