marts, 2023

20mar(mar 20)9:0023(mar 23)21:00Ugens menu i restaurantenUgemenu for kursister og konferencegæster

nyhedens detaljer

Menuplan uge 12:

Mandag: 

Forret:

Kartoffel/porresuppe.

Hertil: bacon/purløg og hjemmebagt brød

Hovedret: 

Forårsgryde m/ oksekød.

Serveret med kartoffelmos, ris og grønt

 

Tirsdag: 

Hovedret:

Helstegt saltimbocca.

Hertil: Stegte kartofler, hvidvinssauce og bagte tomater.

 

Dessert:

Jordbær panna cotta

 

 

Onsdag:

Forret:

Varmrøget laks m/ urtecreme og hjemmebagt brød

 

Hovedret

Kylling Diablo.

Serveret m/ bouillonkartofler og grønt

 

Torsdag: 

Hovedret: 

Kalvesteg stegt som vildt.

Serveret med Bønner, Vildtflødesauce og pommes risolees

Dessert: 

Pandekager m/is

 

Velbekomme

 

Ret til ændringer forbeholdes

 

 

 

 

hvem står bag?

Smålandshavets restaurant Alléen 44, 4736 Karrebæksminde

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Kontakt os / Nyheder

Kontakt receptionen:

Ring til os på 5543 4000

Send os en e-mail


Mød os på Facebook


Tilmeld nyhedsbrev her

×
X