maj, 2021

16maj(maj 16)8:0019(maj 19)6:00topnyhedUgens menu i restaurantenUgemenu for kursister og konferencegæster

nyhedens detaljer

Menuplan uge 20

 

Mandag

Hovedret

Stegt flæsk med persillesauce og hvide kartofler

Dessert:

Citronfromage

 

Tirsdag.

Hovedret

Gl. daws kylling.

Hertil hvide kartofler, agurkesalat og skysauce

 

Dessert.

Fløderand m/ hindbærsauce

 

 

 

 

 

 

 

Velbekomme.

Ret til ændringer forbeholdes.

 

hvem står bag?

Smålandshavets restaurant Alléen 44, 4736 Karrebæksminde

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Kontakt os / Nyheder

Kontakt receptionen:

Ring til os på 5543 4000

Send os en e-mail


Mød os på Facebook


Tilmeld nyhedsbrev her

×
X