marts, 2023
20mar(mar 20)9:0023(mar 23)21:00Ugens menu i restaurantenUgemenu for kursister og konferencegæster

nyhedens detaljer
Menuplan uge 12: Mandag: Forret:
nyhedens detaljer
Menuplan uge 12:
Mandag:
Forret:
Kartoffel/porresuppe.
Hertil: bacon/purløg og hjemmebagt brød
Hovedret:
Forårsgryde m/ oksekød.
Serveret med kartoffelmos, ris og grønt
Tirsdag:
Hovedret:
Helstegt saltimbocca.
Hertil: Stegte kartofler, hvidvinssauce og bagte tomater.
Dessert:
Jordbær panna cotta
Onsdag:
Forret:
Varmrøget laks m/ urtecreme og hjemmebagt brød
Hovedret
Kylling Diablo.
Serveret m/ bouillonkartofler og grønt
Torsdag:
Hovedret:
Kalvesteg stegt som vildt.
Serveret med Bønner, Vildtflødesauce og pommes risolees
Dessert:
Pandekager m/is
Velbekomme
Ret til ændringer forbeholdes
hvem står bag?
Smålandshavets restaurant Alléen 44, 4736 Karrebæksminde