december, 2022

05dec(dec 5)9:0012jan(jan 12)21:00Ugens menu i restaurantenUgemenu for kursister og konferencegæster

nyhedens detaljer

Menuplan uge 49:

 

Mandag:

Forret:

Blomkålssuppe. Serveret med Hjemmebagt brød

Hovedret:

Kalvecuvette.

Hertil: Bagte rodfrugter,

Råstegte kartofler samt skysauce

 

 

Tirsdag: 

Hovedret: 

Braiseret Nakkefilet af Durock sortfodsgris.

Serveret med hvide kartofler, grøntsaute’ samt brasseriesauce

Dessert: 

Rabarbercrumble m/ creme fraiche

 

Onsdag: 

Hovedret: 

Kylling i Karry m/ ris

Dessert:

Pandekager m/ is

 

Torsdag: 

Hovedret:

Oksefilet.

Hertil: bådkartofler, mild pebersauce, og årstidens grønt

Dessert:

Risalamande m/ kirsebærsauce

 

 

Velbekomme

 

Ret til ændringer forbeholdes

 

 

 

 

hvem står bag?

Smålandshavets restaurant Alléen 44, 4736 Karrebæksminde

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Kontakt os / Nyheder

Kontakt receptionen:

Ring til os på 5543 4000

Send os en e-mail


Mød os på Facebook


Tilmeld nyhedsbrev her

×
X