Fester

Smålandshavet har både restaurant og festlokaler som perfekte rammer for din fest, og vi er faktisk rigtig gode til det. Læs andre gæsters anmeldelser her. I restauranten kan maden indtages med udsigt ud over vandet og i vores festlokaler er der mulighed for at danse natten væk, hvad enten man har et live-band, vælger at bruge vores juke-box eller selv medbringer musik i form af playlister eller anlæg.

Vi klarer alt det praktiske for dig, så din fest for alt mellem 30 og 200 gæster forløber perfekt. 

Vores køkkenchef står klar til at hjælpe med sammensætning af en menu – enten ud fra dine behov eller ud fra vores menuforslag.​

vedrørende Overnatning er desuden en åbenlys mulighed, så lad dine gæster sove hos os – vi har 120 velindrettede enkelt- og dobbeltværelser. og du får naturligvis særpris ved overnatning i forbindelse med en fest.

Kontakt Køkkenchef Ellen Bøgelund og få en snak med os om jeres ønsker og behov for en vellykket fest.
Du fanger hende lettest på mail. ellen.bogelund@3f.dk  eller på tlf. 55434014

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

​Du er altid velkommen til at kontakte ​Smålandshavet Kursus- & Konferencecenter for at stille spørgsmål, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud til dig. 

Du kan ringe til os på telefon 55 43 40 00 for at drøfte mulighederne på vores kursuscenter, eller du kan skrive til smalandshavet@3f.dk

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Til bekræftelse og svar
  Kontakt os / Nyheder

Kontakt receptionen:

Ring til os på 5543 4000

Send os en e-mail


Mød os på Facebook


Tilmeld nyhedsbrev her

×
X