Selskabslokaler i smukke naturomgivelser

Vi skaber rammerne – du nyder festen”

Festlokaler efter dine ønsker til ethvert formål 

Vi har selskabslokaler til ethvert formål, og hvad enten det er et lille, nært selskab eller en stor fest med behov for overnatning, har vi de rette rammer. 

Vi har restaurant med udsigt over havet, selskabslokaler med smuk udsigt over kanalen, rigtigt gode forhold for både parkering og offentlig transport – og så er vi indrettet med handikapvenlige forhold og børnevenlige arealer. Alt hvad du behøver for at være rolig, afslappet og nærværende.

​Vi gør os umage med at spørge ind til specifikke ønsker til opdækning, forplejning og festens forløb, så du får nøjagtigt den fest, du drømmer om. Hvad enten det er et selskab på 30 eller 150 personer, sørger vi for at skabe den rette stemning, hvor alle gæster føler sig forkælede.

 

 

Hold din fest i Smålandshavets Kursus- og Konferencecenter nær Næstved og Vordingborg med smuk beliggenhed ud til vandet i flotte selskabslokaler. 

Det er vores medarbejderes ambition, at gøre din privatfest til den største succes. Det er den ambition, der driver os til at skabe de bedste rammer i vores flotte festlokaler.

Kontakt os på telefon 55 43 40 00 eller via mail på smalandshavet@3f.dk for at booke et selskabslokale hos Smålandshavet.

Vi har rigtigt god erfaring og mestrer at få det bedste ud af blandt andet:

 • ​Brunch
 • ​Eftermiddagsselskab
 • ​Aftenselskab

   

  Vil du gerne kontaktes af os?

  ​Du er altid velkommen til at kontakte ​Smålandshavet Kursus- & Konferencecenter for at stille spørgsmål, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud til dig. 

  Du kan ringe til os på telefon 55 43 40 00 for at drøfte mulighederne på vores kursuscenter, eller du kan skrive til smalandshavet@3f.dk

  Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
  Til bekræftelse og svar
    Kontakt os / Nyheder

  Kontakt receptionen:

  Ring til os på 5543 4000

  Send os en e-mail


  Mød os på Facebook


  Tilmeld nyhedsbrev her

  ×
  X