Miljø og service

Smålandshavet har fokus på miljøet

Smålandshavet har igangsat en række initiativer, der skal medvirke til at Kursus- og Konferencecentret drives efter miljømæssigt forsvarlige principper. Vi er naturligvis optaget af at minimere CO2 udslip, og det ansvar efterlever vi ved ombygninger og renovering i det omfang økonomien tillader investeringer på kortere og især længere sigt.

F.eks. er svømmehallen ombygget i 2009, og indretning og drift planlagt efter de nyeste tekniske forskrifter, så opvarming og rensning af vand sker med et minimalt forbrug af energi og rensemidler. 
20 m² solfangeranlæg opvarmer vandet fra 5° til 35° varmt vand.​​

 

Servicefilosofi

“Her oplever gæsten sig anerkendt og retfærdigt behandlet.”

Vi arbejder ud fra ovenstående filosofi i al vores omgang med gæster og arrangører.
At føle sig anerkendt betyder for os, at gæster oplever sig set, værdsat og velkommen på Smålandshavet.
At føle sig retfærdigt behandlet betyder for os, at gæsten altid vil opleve sig hørt, fortsået og respekteret i dialogen med personalet.

Vi har over 25 års erfaring i at omgås mennesker fra mange forskellige brancher og fra mange forskellige samfundslag, og vi gør os umage med at alle oplever at være en velkommen og ventet gæst, som hurtigst muligt skal føle sig hjemme på Smålandshavet. Vi får mange postivie tilkendegivelser i hverdagen på netop stemningen og miljøet, og vi er derfor stolte og glade for vores værtskab.

Energi

Vi udskifter løbende energikilder til LED lys, og når vi ikke er fuld belagt over en periode skruer vi ned for varmen i hele værelsesblokke.

Reduktion af madaffald

Siden 2012 har vi arbejdet på at minimere madaffald. Tallerkenstørrelsen er reduceret, vi indkøber nu kød 2 gange om ugen frem for kun 1 gang for i højere grad at have fokus på genanvendelse i det omfang, det er appetitligt og sundhedsmæssigt forsvarligt.​

I 2014 tager vi initiativ til at gæster i restauranten i en periode kan veje de madrester, de efterlader på deres frokost og middagstallerken for på den måde at skabe fokus på emnet.

 

Mission

“Smålandshavet – Rum til vækst”
Vores mission er skabt igennem en længerevarende proces, hvor vi har arbejdet os helt ind til kernen af værtskab.
Vi går alle på arbejde med det formål at skabe rum for den enkelte gæst til at vokse personligt, fagligt og mentalt gennem opholdet på Smålandshavet via vores værtskab, vores kvalitet i forplejning og via vores fantastiske omgivelser ude og inde.

 

 

​​

HAR DU SPØRGSMÅL?

​Du er altid velkommen til at kontakte ​Smålandshavet Kursus- & Konferencecenter for at stille spørgsmål, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud til dig. 

Du kan ringe til os på telefon 55 43 40 00 for at drøfte mulighederne på vores kursuscenter, eller du kan skrive til smalandshavet@3f.dk

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Til bekræftelse og svar
X