ukflag  Konferencecenter på Sydsjælland i Karrebæksminde nær Næstved

​Smukke naturomgivelser | Flot havudsigt | Professionelt personale

Telefonnummer til reception:

Roser og ord fra vores gæster

Februar 2020

Konference:

Det var et rigtigt fint ophold. Lokalerne og omgivelserne er helt i top . Hyggeligt med “Sørens bar “

​Lækker mad, god vin , frokost og morgenmad. Jeres personale er flinke og meget serviceminded og mine tillidsfolk var glade for opholdet. Vi kommer meget gerne tilbage en anden gang : )​

Mange venlige hilsner, Henning Mørck

Fællestillidsmand Fængselsforbundet afd. Sjælland.

Privat arrangement​

​​​Stor ros til Jer. Vi havde den bedste fest, hvor alt var i orden. Maden var fantastisk og servicen i top. Alle gæster har rost dagen og vi er mere end tilfredse.

​Rigtig god dag. Vh. Maria Lyngsfeldt

Januar 2020

Konference

Jeg skal videregive stor ros til jer for det første præsentationskursus der blev afholdt hos jer den 13.- og 14. januar.​

Venlig hilsen

Center for Plan og Miljø

Konferenceophold

Tak for et super ophold! Det var helt vildt godt!! Der var 100% god servicering og forplejning. Oveni gav deltagelse i morgensangen os ekstra input og inspiration til en efterfølgende snak og refleksion, som kun tydeliggør, hvor betydningsfuldt det er, at være på en ”kursuscenter” frem for et hotel!

Og… det sker heller ikke på et hotel, at der står en pose med en personlig hilsen til tovholderen på værelset, og at man får et knus af dem, som sidder i receptionen, når man forlader stedet…. Dét gi’r klump i halsen! 😉

Tak!!!

Stor ros til jer!!

Hils!

Venlig hilsen

Sonja Lund

Regionskonsulent, FOA

Privat arrangement

Kære Ellen! Tusinde tak til dig, Lene og de andre medarbejdere, der stod for Kelds fødselsdag i Tårnstuen i lørdags. Alt var helt perfekt. Udstrakt service, meget kompetente, fleksible, flittige, hjælpsomme og venlige medarbejdere. Fantastisk mad - husk også at give ros videre til kokkene. Vores gæster var vildt imponeret over maden og stedet. Vi havde den bedste dag, vi kunne ønske os. Vi har fra vores første henvendelse til Ellen været i gode hænder. Ud over indholdet i mailen til Ellen, så kan vi tilføje: husets vin er god, flot opdækning i dejlige lokaler, I har tillid til, at vi selv kan lukke efter sidste gæst - og så er jeres priser yderst rimelige. Vi vil helt sikkert holde vores næste fest hos jer, og vi vil anbefale stedet til familie og venner.

​Mange hilsener fra

Keld og Anne

​​Oktober 2019

Konferenceophold​

Tusind tak for god service, god mad og fine rammer for både vores ophold og den faglige del!

Vi kommer gerne igen😊

Med venlig hilsen Jesper Fredensborg Jensen Adm. direktør / CEO Complex IT

Privat arrangement:​

Jeg ville sende en stor tak til hele personalet (ansatte i receptionen, Kim og Søren der hjalp med musikken, søde og hjælpsomme tjenere) for en vellykket fest. Har ikke hørt andet end ros fra mine gæster. Gode store værelse, dejlig pool område, hyggelige omgivelser, flot pyntet bord den 26.10, lækkert velsmagende mad (rigeligt af det), gode vine, fantastisk dessert, flot lagkage......jeg kunne blive ved...

Jeg vil absolut anbefale Smålandshavet til alle folk der mangler et sted at holde en fest!

Mange hilsner og på gensyn! ? 😊

Eira Harsdal

September 2019

Ordet tilfreds dækker ikke, den fantastiske oplevelse, min fest blev for mig og alle mine gæster, så jeg udtaler mig ikke kun på egen vegne, når jeg udtrykker min store tilfredshed :-)

​Der er intet negativt overhovedet at sige ved arrangementet. Ordene " fantastisk igen og igen, smukt arrangement, superlækker- fornem- delikat mad ( en af mine veninder har lige spist på Sølyst, og ifølge hende nåede de ikke jer til knæene !!! _- bare til jeres orientering ;-) -)

bordene fantastiske -- super betjening --også omsorgsfuld meget udover, hvad vi kunne forvente --her var jeg jo især i tæt kontakt med skønne Mathilde -- men alle smilende, venlige , imødekommende og samtidig meget diskrete, hvis det er udtrykket--- ja, superlativerne vælter ud over jer -- og I fortjener dem i allerhøjeste grad.. Jeg er ydmyg og dybt taknemmelig. Det har været en stor glæde fra mit første møde med dejlige Ellen - over alle jer andre , jeg har været i kontakt med - til den foreløbig sidste kontakt med Katrine ?? lørdag formiddag Ikke mindst den sidste hurdle , som også blev håndteret professionelt, men også meget kærligt - kort STOR TAK TIL JER ALLE. Kærlige hilsner Lisbet​

Endnu en gang tusind, tusind tak for et helt fantastisk arrangement.

Vi fik sagt det mange gange til personalet både lørdag og søndag, men det er en fornøjelse at kunne gentage, at vi er SÅ glade for de rammer, I skabte til vores fest.

Lige fra vi mødte Ellen første gang, til samtaler og mails om deltagerantal, værelser, menu og drikkevarer, muligheden for at smage vinen (den blev rost af gæsterne!). I har været så søde fra start til slut og på dagen var det sådan en flot opdækning. Og maden var fuldstændig forrygende. Det fik vi også sagt direkte til kokken. Og de 3 personaler omkring bordene var SÅ opmærksomme. Det fungerende helt perfekt med "atriumgården" og baren derude. Og mange af gæsterne fik brugt både bordtennisbord og bordfodbold.

Det lækre flygel blev der også spillet på. Vi kunne ikke have valgt et bedre sted om så vi var gået i gang med at lede 3 år før.

De sidste gæster gik i seng 05:30 - så det var lige som det skulle være.

Hvis I vil, er I velkomne til at lægge min mail (eller dele af den) på jeres website, så andre kan se, hvor gode I bare er!

​De allerbedste og gladeste hilsner fra Per & Lena​

August 2019

Hej Ellen og Suzy. Vi vil gerne takke for en dejlig dag ved vores sølvbryllupsfrokost.

Alt var godt! Lokalet og borde var flot pyntet.

Tre søde tjenere der var glade og effektive. Maden var dejlig.

Skønne sild som man faktisk sagtens kunne spise sig mæt i .

Dejlige fiskefileter og så noget meget lækkert og spændende smørrebrød.

Lagkager der smagte super godt.

Tak for hjælpen med at gøre dagen til noget særligt.

​Det eneste vi vil nævne som kunne være bedre, var temperaturen i rummet den var meget høj og det ville være dejligt med aircondition - også for tjenerne 🌼 Men det er ikke det der fylder mest, det var en dejlig dag. Vi anbefaler jeg gerne.

​Venlig hilsen

Henrik og Janni Kristensen

​​

Tusind tak for en super ” Brunch” I er bare gode, alle gæsterne roste jer for jeres friske og gode mad.

Hils personalet og sig mange tak for en dejlig dag. Med venlig hilsen Johnny Nielsen

Kære teamet til min fødselsdag.  Vi vil sige mange tak for en dejlig fest d. 24/8 19.
Alle vores gæste har efterfølgende rost det hele, lokalet, maden, borddækningen og betjeningen var i top.
 Mange af gæsterne har givet udtryk for en velsmagende hovedret, som var fisk.
 Vi har været yderst tilfreds med jeres måde, at planlægge festen på i samarbejde med os. Vi fik alle vores ønsker med i festen. Formødet med Ellen Bøgelund var meget positivt og vupti, så var der styr på det hele.  Maria og hendes kollegaer sørgede rigtig godt for os alle. De var meget opmærksomme og imødekommende over for alle gæsterne.  Hermed får I alle en stor ros for jeres arbejde til dette arrangement.  Jeg vil positivt anbefale andre at holde deres fest hos jer.

Med venlig hilsen  Anette Peitersen

Det var et super arrangement.Lækkert mad og en super betjening. Dejligt med et personale der kan deres kram. Stor ros til dem.

​Og omgivelserne er i top. Alle vores gæster var vilde med det hele.

​Det er ikke sidste gang og iøvrigt var det ikke første gang at vi har holdt fest hos jer.

​Mange varme hilsener til jer alle fra Søren og Synnøve​.

juli 2019

Er lige kommen hjem fra 4 dages ferie for 12 gang ved jer med mine naboer ville bare fortælle jer i har det bedste sted god mad fantastisk personale altid søde og smilene glæder os til at komme næste år igen Mvh Bent og Gitte Lone og Henrik værelse 629 og 630​

Juni 2019

Kære Sanne (og resten af det fantastiske personale på Smålandsavet)

​Tak fordi I var med til at skabe verdens bedste dag og fest! Vi havde den mest fantastiske aften med lækker mad, lækre drinks og virkelig god service.

​Vi tog afsted søndag formiddag med det største smil på vores læber. Vi vil fremover anbefale Smålandshavet til alle, der ønsker en fremragende aften i de perfekte rammer!

​Rigtig god weekend til jer alle! Bedste Hilsner, Simon og Katrine​

Maj 2019

Tusind tak for et fantastisk fødselsdags arrangement med en særlig stor ros til maden fra alle gæsterne.

​I gjorde min dag til en uforglemmelig oplevelse i smukke omgivelser! Ved fremtidige begivenheder vil vi meget gerne vende tilbage.

Med venlig hilsen

Per Kirk Laursen

​​

​Februar 2019

Tak for rammerne om en god fest og meget prof. betjening, god mad og diverse service.

Viderebring venligst denne hilsen fra mig som arrangør til dine kolleger.

Gæsterne fik det bedste indtryk af Smålandshavet.! Med venlig hilsen Niels Rørbech

November

Kære Sanne, Ellen og Lene og alle jer der har bidraget til vores gode fest søndag den 11 nov.

Lige fra første kontakt med Ellen var vi klar over, at der var tjek på tingene og kvaliteten bare i top. Vi følte os så godt modtaget og hørt på hele vejen.

Maden var så appetitlig og flot anrette og fik stor ROS af alle gæsterne, såvel de ældre som de små børn (husk at ROSE kokken). Islagkagen var alle vilde med.

Lene havde bare styr på hele staben. Bordækningen var så flotte. Gæsterne blev taget godt imod. Der blev taget hensyn til alle. Vi var meget imporneret over de flotte rammer i Tårnsalen. Perfekt til 100 mennesker hvor børnene havde god plads og ville ikke hjem, for her kunne man bare løbe rundt. Rigtig fint med overnatning og morgenbuffet.

For hele engagement gives der 10 kokkehuer ud af 10 mulige!!! og den bedste anbefaling gives hermed frit til alle.

Om muligt næste fest.... bliver det igen på Smålandshavet. Er oprigtig glade for at vi her i Karrebæksminde har disse muligheder.

Bedste hilsner og TAK

Frede Juhl & Metha Frøjk

Oktober

Til Restaurant Smålandshavet.

Vi siger mange tak, for en flot og hyggelig brunchbuffet, i anledning af min 70 års fødselsdag.

Alle gæsterne var meget imponerede og tilfredse, samt ikke mindst over de flotte omgivelser og udsigten.

Vi var også meget tilfredse, med den lækre middag, lørdag d.20-10, det smagte fantastisk, og der var rigeligt.

Mvh. Bodil Lund Clausen.​

September 2018

Konference:​

Att: Forstander Lone Warburg

Jeg og hele mit personale var sammen med hele regionen til konference hos Jer fra fredag til lørdag denne weekend

Jeg synes du skal vide at vi har haft en super oplevelse hos Jer

Hele dit personale er meget smilende venlige og meget serviceminded og det er absolut en fornøjelse at være hos jer

Dine tjenere er smadder rare at være sammen med og yder en ypperlig god service.

Dine kokke laver noget yderst lækkert mad, så dem må der gerne hilse ( jeg mødte dem desværre ikke selv)

Dine receptionist er venlige og også ekstrem serviceminded

Alt i alt skal du være mega stolt over dit personale og kæmpe tillykke med det

Og tusind tak for et smaddergodt arrangement​

Med venlig hilsen, Niels Henriksen

Formand for 3F Guldborgsund

​September 2018

privat arrangement

Inge og jeg vil gerne sige dig mange tak for et dejligt fødselsdagsarrangement i fredags. Du havde tilrettelagt det hele, som vi gerne ville have det.

Vi havde det bedste samarbejde med Jane, da vi kom om eftermiddagen, så bordopstillingen i Kanalstuen og velkomstdrink, kaffe osv. i Brostuen også blev perfekt. Også en stor tak til de to tjenere om aftenen (Jeg kan desværre ikke huske deres navne). De var meget fleksible og jeg havde fint samarbejde med dem og køkkenet. Mad og vin var dejlig. Helt som vi gerne ville have det.

Bortset fra en lille detalje i forbindelse med værelsestildelingen, som jeg let fik klaret med Sanne Riis, var den også helt som ønsket. Børn og voksne boltrede sig lørdag formiddag i svømmehallen. Vil du godt hilse de involverede og sig tak fra os.

Med venlig hilsen Inge og Erik Møller Jensen

Vort ”efter” guldbryllups arrangement søndag den 2. september var en dejlig oplevelse med pragtfuld mad og vine, alle roste det kulinariske.

En meget professionel og særdeles venlig betjening af Lene og hendes kollega.

Vi takker mange gange og beder dig hilse køkkenet samt tjenere for et særdeles vellykket arrangement.

Med venlig hilsen Britta og Hans Henrik Knudsen

​​

August 2018

Det er nu en måned siden jeg afholdt min 70-års fødselsdag på Smålandshavet.

Lad mig straks slå fast, at arrangementet på alle måder levede helt op til forventningerne. Det være sig forplejningen og mængden heraf, bordopstilling og -pynt samt ikke mindst serveringen, der både var helt i top og tillige meget flexible.

At sidstnævnte var af betydning kom til udtryk, da flere af mine gæster, der kom fra Københavnsområdet, blev en del forsinker grundet et omfattende broarbejde på Køgebugtmotorvejen.

Trods dette oplevede alle at der både var rigelig og lækker mad, uanset ankomsttidspunkt tillige med et venligt smil fra serveringspersonalet.

De af mine gæster, jeg efterfølgende har talt med ( og det er mange), har alle uden undtagelse udtrykt STOR, STOR ros til Smålandshavet.

Tak for det.

Med venlig hilsen

Bjarne 48 Petersen​

Maj 2018

Kære Sanne (konferenceophold)

Vi havde en skøn uge hos jer og kan kun anbefale det til andre. Alt var vellykket - vejret, jeres personale, maden - ros til det hele. Vi nød virkelig opholdet - den skønne terrasse, puslespillet og strikketøjet - så intet at klage på.

Med venlig hilsen, Jane Buus Lassen, Forstander, Gentofte Kommunes Dagcentre​

Kære Ellen​

Vi vil bare gerne sige dig/jer TAK, for en fantastisk oplevelse i weekenden

Vi fik en fest, vi ikke havde turde ikke turde drømme om 🙌

Fantastiske rammer, de sødeste og dygtigste personaler som fik alle ender til at mødes, et super flot dækket bord, en eminent lækker mad......vi kunne blive ved

Vores gæster var, uden undtagelse, lige så begejstrede som os, så TUSIND TAK.

​På forhånd gensyn 😄 Karsten og Lise​.

Kære Ellen, Sanne og resten af den fantastiske besætning på Smålandshavet

​Vi vil sige jer alle tak for en dejlig konfirmationsfest i restauranten søndag d. 29/4. Vi oplevede allerede fra planlægningsfasen, at vi blev godt modtaget og festen levede 110 % op til Jacobs og vore forventninger. :-)

Bordet var flot dækket og maden var lækker/smagfuld og flot anrettet, gæsterne blev godt serviceret med drikkevarer mv. før-under-efter middagen. Det var dejligt, at vi efter "natmaden" kunne sidde og hyggesnakke med gæsterne i foyeren. Personalet var smilende og imødekommende hele vejen igennem.

Ringede vi og stillede spørgsmål inden festen, havde I altid godt styr på tingene og alt blev noteret ned. Ja med andre ord, alle led fungerede optimalt.

Tak for en dejlig dag i nogle dejlige rammer. Vi holder gerne en fest hos jer igen og I får 5 ***** ud af fem mulige.

​Keep up the good work!

​De bedste hilsner   Jacob, Mette & Per

Vi have en dejlig dag og er meget, meget tilfredse. Maden var super god og jeres personale var utrolig søde og hjælpsomme. Vi har kun fået positiv respons fra vores gæster som også syntes det gik rigtig godt😄 Så stor tak til jer, vi vil helt klart vende tilbage.​ Hilsen Janne​

April 2018

Allermest tak for at I var med til at gøre vores dag helt uforglemmelig. Maden var perfekt. Lokaler og omgivelser helt i top og personalet var så søde og hjælpsomme. Der var styr på det hele.  Venlig hilsen Lene Madsen​ (konfirmation)

Vi vil gerne sige tak for i lørdags. Vi, ja alle, var meget begejstrede for lokalet, buffeen, betjeningen. Det skal I virkelig have ros for.
Du må hilse betjeningen og sige tak til dem. De var vakse og venlige.
Vi håber, vi får lejlighed til at holde en glad dag en anden gang.

Mange venlige hilsener

Martin og Lise Kjærulf Nielsen​ (privat arrangement)

December 2017

Tommy Fer fra AffaldPlus har skrevet:

Vi havde en fantastisk fest. Det var et super godt arrangement i lavede til os. Mange tak.

September 2017 - privat arrangement

TUSIND TAK for en helt fantastisk dag .... ALT var i super top kvalitet .... ALLE roste det hele til skyerne .... selv æblejuicen blev rost vildt meget.
Personalet var fantastisk og lokaler og ALT var TIP TOP.
Jeg havde den allerdejligste dag.
TAK FOR JER ..... VI KOMMER MEGET GERNE SNART IGEN. VIL DU HILSE ALLE OG TAKKE MANGE GANGE ☀️☀️☀️☀️

Grete Holm

August 2017 - privat arrangement - fødselsdag

Vi havde en super fest, alt spillede: maden var fantastisk, og alle de medarbejdere som jeg var i kontakt med var super servicemindede.Alle uden undtagelse, syntes at rammerne på Smålandshavet var fantastiske.  Venlig hilsen Christian 

Juni 2017

Vi vil gerne sige tak til Jer alle sammen for et virkeligt godt arrangement - alt har været i orden. Vi har efterhånden fået
mange tilbagemeldinger fra vore gæster og alle er meget tilfredse. En ting kan I være specielt stolte af, og det er den fantastisk gode akustik i festlokalet- det kan ikke mange lokaler matche.

​Med venlig hilsen  Alice og Kaare

Maj 2017

Privat arrangement - sølvbryllup

Tusind tak for et pragtfuld ophold. Altid godt i"Smålandshavet" derfor var
vi heller ikke i tvivl om, at vores weekend skulle være hos jer i de dejlig omgivelser.

I er altid hjælpsomme og søde og rare.
Vores gæster kunne ikke komme sig over at sidde og spise middag med den
panorama-udsigt, der er fra Kanalstuen. Skøn mad, dejlige vine god
betjening. Flot morgenbord. I det hele taget var alt perfekt - også vejret!

 Vi ses absolut en anden god gang.
Mange hilsner til jer alle fra Alis og Iver

 

April - konfirmation

Vi og alle vores gæster havde det pragtfuldt. Stor ros til alle, I gjorde det så godt.

Lokalerne er fantastiske, omgivelserne skønne og I har det sødeste personale.

1000 tak for jeres indsats, bedste hilsner fra Ulla Østergaard

 

Marts 2017

"Dagmøde med Glæde og Det sunde Dagmøde"

Generelt synes jeg, det er dejligt, at der forskellige temaer
at vælge mellem til dagmøde – især, når man som jeg, har gjort brug af det
flere gange over en kortere periode!

Rummet er fint, og der er de ting, vi kan få brug for –
papir, abesnot, tuscher m.m. Projektoren og lyden er også fint. Vi har dog et
par gange savnet et HDMI-kabel til at forbinde computeren til projektoren. Det
fås fx som forlængerkabel, som kan sættes til det VGA-stik, der allerede
findes.
Maden har været god på begge temaer.

Latterindslaget var sjovt, og vi fik alle en på
opleveren! Det er grænseoverskridende, så det skal man som
mødearrangør/deltager selvfølgelig være klar på!

Alt i alt har vi været godt tilfreds, og vil gerne
benytte os af de forskellige tilbud igen – gerne i et rum med havudsigt ;-)

God weekend,

Marie, Ellebækskolen, Næstved

December 2016

Vi har simpelthen været så godt tilfredse med hele arrangementet. Det var nogle flotte borde, rigtig lækker mad, dejlige lokaler og perfekt betjening. Og vi har haft en god kommunikation med dig i hele forløbet. Så alt har bare været nogle positive oplevelser.Alle vores gæster har også bare rost hele arrangementet. Kirsten Brandelev og Anker Damgaard Paulsen

Lov Enghavevej 1

Vi gerne takke jer for et fantastisk "samarbejde" og en fleksibilitet ud over det sædvanlige. Vi har fra første møde følt os helt trygge ved arrangementet. Vi havde en fantastisk "dagen-før-middag" med vores børn, svigerbørn og børnebørn og en uforglemmelig festaften. Ikke mindst takket være jeres og jeres personales indsats og hjælpsomhed hele vejen igennem. Både meget professionelt og heldigvis også meget personligt.

Vi har fået mange hilsner fra festdeltagerne med mange "roser" til både maden, vinen og personalet, og vi kan kun gi' dem ret.

Et guldbryllup vi altid vil tænke tilbage på med stor, stor glæde. TAK skal I ha'. Mange hilsner til jer og jeres personale med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår, mvh Lise & Michael Huusom

September 2016

Allerførst tak for sidst - og dermed jeres kæmpe indsats. Hele den praktiske forberedelse gled som en behagelig leg. I sørgede - ikke alene for gode rammer før, under, men også dagen efter festen. Om eftermiddagen kunne vi bare dase i solen, møde gæsterne og få dem installeret i deres lejligheder, det fungerede flot. Festlige rammer til velkomsten - en virkelig god, spændende og velsmagende buffet for ikke at glemme desserten. som var en spændende overraskelse. Fint arrangeret kaffestue - og så var der lige tid til en rolig og fin hjælp med at få musikken i orden, alt imedens der blev gjort klar til den frie bar og natmaden.
Der var kun ros fra alle gæster - både store og små - unge og gamle. Det blev en succes, og som mange sagde - de følte festen som en hel ferie, selv om vi kun var der i et døgn.
Selv vil jeg sige - udover de mange taknemmelige gæsters udsagn - så bemærkede vi, lige fra den første gang vi talte om arrangementet - til vi sagde farvel dagen derpå - en glæde, en humor, et engagement hos jer alle. Uanset om det var i receptionen, i køkkenet, eller når gæsterne skulle serviceres. Det virker som i har et godt sammehold og engagement, med det svift af humor og varme der skal til, for også at få en fødselsdagsfest, som den vi holdt - til at blive en endnu bedre oplevelse. Og det blev det.
Så tak for dagen - og jeres glade engagement
De bedste hilsner - fra mig, mine venner og min familie
Ole Jensen
Næsby Vrå

Juli 2016

Højskolen Bosei

Tak for et dejligt ophold og tak for den gode betjening, vi havde nogle rigtig gode dage.

Smålandshavet er et godt sted at være, også når vejret driller...:o) Anette, vores forretningsfører sender pengene til jer 

ASAP. Go' sommer, Kenneth

Fødselsdag​

Tusind tak for et meget vellykket og velafviklet arrangement. ALT forløb, som jeg allermest havde håbet. Smuk borddækning - 

blomsterne var perfekte - dejlig mad, venlig og opmærksom betjening, hyggelige rammer.Denne vurdering, kan jeg forstå på tilbagemeldingerne, er der fuld enighed om blandt gæsterne, som også var meget tilfredse med værelserne.En speciel tak til Ellen, som jeg har haft den tætteste kontakt med, for venlig, lydhør og professionel betjening.Jeg vil til enhver tid anbefale Smålandshavet til andre, hvis de skulle være i tvivl om, hvor en succesfuld fødselsdagsfest kunne holdes.​

De bedste hilsener - og endnu en gang tak for alt til alle

Bjarne​

Juni 2016

Crouzonforeningen i Danmark har nu flere år i træk afholdt den årlige familieweekend hos jer. I ved, hvor meget det betyder for os at få ”Tårnet”, da vi derved kan være os selv og ikke bekymre os om, vi forstyrrer de øvrige gæster. Planlægningen af weekenden foregår i god dialog, og I er åbne for de ideer vi har og vi finder altid en løsning.

Alt i alt kommer vi igen år efter år pga. de gode faciliteter, det gode samarbejde, den gode service og ikke mindst den gode mad.

Vi ser frem til vores ophold i 2017!

Crouzonforeningen i Danmark

"Det sunde dagmøde"

-​Stor tilfredshed med jeres dagmødekoncept.
- rigtig fint med fornyelse af forplejningskonceptet
- fint at forplejningen kan blive serveret i mødelokalet

-​Fin betjening, både ved bestilling af mødet og under mødet. Vi kommer gerne igen en anden gang :-)

Venlig hilsen

Center for Strategi og Innovation
Direktionssekretariat, Næstved kommune

Fødselsdag

Tak for en skøn fest hos jer! Maden var bare så lækker, og fik ros fra alle gæsterne. Betjeningen var helt i top! Tårnværelset m.m. fungerede perfekt og børnene legede og havde det skønt. Og sikke en mega flot opdækning med skønne blomstredekorationer.
Helt igennem en herlig fødselsdag for mig, som I skal have stor tak for! Ja og så skinnede solen oveni købet i Karrebæksminde 😊☀️
God sommer til jer alle!
Kærlig hilsen fra Kirsten Abel.

Bryllup​

Jeg kan melde, at vi havde en fantastisk fest .

Brudeparret har haft en oplevelse, som de aldrig vil glemme.

I leverede et fremragende miljø-- maden i en høj klasse -bare lækker.

Sidst men ikke mindst en professionel service i perfekte rammer.

Vi vil til hver en tid komme til jer igen, samt vil vi anbefale jer som et ”hotspot.”

Best Regaards​

Laila og Ingo Haake​

Maj 2016

Kære Ellen (køkkenchef). Kæmpe kæmpe tak for arrangementet til Nikolajs konfirmation.Vi kan slet ikke give jer ros nok. Alt giv over forventning. Lige fra at du altid siger når vi skal mødes "når det passer jer" og når vi spørger om det kan blive anderledes så siger du "det kan blive som det passer jer". Maden var helt fantastisk så kæmpe ros til kokken. Tjenerne var utrolige til at spørge hvordan vi ville have det. Der udover var de nok de sødeste tjenere vi har mødt. Som datteren til en af vores venner sagde : I er altid så gode til at vælge steder til jeres konfirmationer. Jeg sagde, at hendes sted da også var rigtig godt. Hun svarede ja men tjenerne var slet ikke så søde som dem, der var her. Det måtte jeg jo helt klart give hende ret i :-)

Så endnu en gang kæmpe tak for hele arrangementet. Vi kommer helt klart tilbage. Om ikke andet så som feriegæster, da vi desværre ikke har flere børn der skal konfirmeres.

Venlig hilsen

Nikolaj, Mette og Thomas

​​

April 2016

.Vi vil blot sige tusind tak for en helt igennem fantastisk konfirmations fest, som vi havde hos Jer St. Bededag. Det var en skøn fest med fantastisk mad, skønne lokaler og et sødt og hjælpsomt personale. Og med køkkenchefen som planlægger af festen, kunne det jo ikke gå galt – vi følte os i rigtig gode hænder og super vejledt – TAK. giv venligst de rosende ord videre til personalet.

Det er bestemt ikke sidste gang, vi har holdt fest på Smålandshavet.

​Bedste hilsner Katrine, Sonny og Birgitte Møller​

Marts 2016

Privat fest

Tak for en fantastisk fødselsdagsfest på Smålandshavet.

Alt var perfekt. Dejlig mad, fin betjening, smuk oppyntning og rare lokaler at være i.

Så det blev en rigtig god dag. Vores gæster har rost jer meget.

Stor tak til alle, der har været involveret i festen. Alle har været søde og imødekommende.

En særlig tak til Ellen for behagelige samtaler i forbindelse med tilrettelæggelsen af festen.

Vi holder gerne fest en anden gang hos jer og anbefaler til andre.

Bedste hilsner

Anne Ladefoged​

Februar 2016

Velgørenhedsarrangement​

En STOR TAK til jer alle på Smålandshavet - det er VIRKELIG en fornøjelse at arbejde sammen med jer!

Alle er smilende, venlige og 100% indstillet på at få skabt løsninger for os. Vi håber I har lyst til endnu et arrangement til efteråret - vi er i hvert fald klar hvis vi må komme.

​Vil du hilse alle og sige TUSIND TAK!!

​P.g.a jeres indsats, så er vi tættere på målet med at hjælpe med 500 julepakker igen i år​

Venlig hilsen, Christian Dreist

Svovlstikkerne

Januar 2016

Fest

Vi siger tusind tak for et godt arrangement d. 29. januar. Uden jeres lækre mad og venlige personale, havde vi ikke fået den gode fest vi fik. Vi har fået megen ros fra vores gæster, og det er den jeg hermed lader gå videre. Vi synes også selv vi fik en rigtig god fest, som vi kan leve på i lang tid.

Mange hilsner

Birthe og Jørgen

Jeg kan på min bestyrelses og ledelses vegne takke for god de gode rammer, service, mad og det hele I havde sørget for ved arrangementet forrige weekend.

På baggrund heraf, vil vi gerne allerede nu booke et lignende arrangement fredag-lørdag 13-14. januar 2017.

Med venlig hilsen

Tove Hansen

Kontorassistent

Næstved-Varme A/S​

Juni 2015

Konference
Tak for fakturaen og tak for et super godt arrangement den 22.-23 juni, hvor alt bare klappede, og servicen var i top :-).

Venlig hilsen

Dorte Salomon Fredborg
Sekretær
AUI - Arbejdsmarkeds-, Uddannelses- og Integrationspolitisk enhed

Kbh. V

Juni 2015

Konference
Tak for fakturaen og tak for et super godt arrangement den 22.-23 juni, hvor alt bare klappede, og servicen var i top :-).

Venlig hilsen

Dorte Salomon Fredborg
Sekretær
AUI - Arbejdsmarkeds-, Uddannelses- og Integrationspolitisk enhed

Kbh. V

Maj 2015

Konfirmation

Hej Ellen (køkkenchefen)

​Jeg vil bare lige sige tak for alt hvad du har gjort for os. Vi havde en fantastisk dag og alt spillede bare hos jer.
Super professionelt personale og maden var virkelig i top klasse, jeg tror at samtlige af vores gæster har rost det til skyerne!
Lækre råvarer og perfekt tilberedt og så havde du ramt menuen nøjagtig som vi ønskede det, så stor tak for det.

Rigtig god weekend.

Mvh. Regina, Brian og Celine

Bryllup

Hej Smålandshavet
Stort tak til alle jer der var med til at gøre Rikke og min aften til noget helt særligt.
Lige fra første gang vi satte os ned og snakkede om det kommende arrangement har vi følt os i gode hænder.
Alt var som vi drømte om, maden smagte fantastisk, opsætningen af borde og samt pynt var så flot,
lokalerne var verdensklasse for ikke at glemme personalet der storsmilende fik det hele til at gå op i større enhed under hele arrangementet.
Jeg er natur meget kritisk men må ærligt sige at alt var bare perfekt, tak 😘

På gensyn, Rikke & Michael

Roser og ord fra vores feriegæster

​August 2015

Her er et indlæg fra den svenske blogger Malin. Se de flotte billeder og den meget flotte anmeldelse af Smålandshavet. 

Marts 2015

Stor ros til ALT personale. I er super søde og servicemindede, og beder man om noget, får man det prompte! Supergod service og stemning - man føler sig omsluttet af godt kollegaskab.

mvh Britt K Leutz

August 2014

Det var et godt arrangement med rigtig god betjening af pigerne fra køkkenet og dejligt at vi havde en hel række af værelser ved siden af hinanden.

Gæsterne nød jeres dejlige swimmingpool og måske har vi skaffet jer nogle kommende gæster ; - ))

Vi kommer i hvert fald selv igen på endnu en week-end tur på et tidspunkt​

Mvh Steen og Tina Bertelsen

Juli 2014

Hej til Jer alle på Smålandshavet. Min mand og jeg , havde en skøn weekend hos jer fra den 4. juli til den. 6. juli. Vi boede i nr 801, som er renoveret! Det nød vi meget, dejlig lys og venlig lejlighed,med skønt køkken og inventar. Vi har besøgt Smålandshavet Feriecenter mange gange gennem de sidste 16 år, også med vores børn og forældre. Det er altid en fornøjelse. Mange tak for et dejlig ophold. M.V.H Lene Skytte

Juli 2012

"Mine venner og jeg vil sige tusind tak for en dejlig forlænget weekend. De var så begejstrede for stedet. Jeg havde også glædet mig til at vise dem skolen.

Det kunne ikke være bedre! Pigerne i receptionen fik os til at føle os meget velkomne - også det andet personale vi havde med at gøre var meget søde og venlige.

Vi valgte at spise på skolen. Det fortrød vi heller ikke - skøn skøn mad!

Alt i alt en dejlig lille ferie, så endnu engang tak...."

Mange sommerhilsner Edny Johansen

LIVE musik på restaurantens terrasse gennem sommeren
Kom til hyggelige udendørs siddende musikoplevelser og nyd livet i Karrebæksminde med en god øl, vin eller kaffe. Varieret buffet hver aften fra kl. 17.30 og morgenbuffet på hverdage og lækker Weekendbrunch Se programmet her og klik
Læs mere...
Ferien kan nydes på Smålandshavet
Vi byder igen velkommen i vores små og store ferielejligheder. Vores indendørs pool og fitness kælder åbner den 26. juni - dog med restriktioner.
Læs mere...
Tilbud på Bon-Bon billetter og ferieophold på Smålandshavet
Nu kan du booke både Bon-Bon billetter og ophold på Smålandshavet til en rigtig god pris!
Læs mere...

​Smålandshavet er ​vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af 391 anmeldelser på​ Facebook

​Smålandshavet

Kursus- & Konferencecenter

Alléen 44

4736 Karrebæksminde

Kontaktoplysninger

Telefon: 55 43 40 00

Fax. 5543 4007

E-mail: smalandshavet@3f.dk​​