ukflag  Konferencecenter på Sydsjælland i Karrebæksminde nær Næstved

​Smukke naturomgivelser | Flot havudsigt | Professionelt personale

Telefonnummer til reception:

Miljø og service

Smålandshavet har focus på miljøet

Smålandshavet har igangsat en række initiativer, der skal medvirke til at Kursus- og Konferencecentret drives efter miljømæssigt forsvarlige principper. Vi er naturligvis optaget af at minimere CO2 udslip, og det ansvar efterlever vi ved ombygninger og renovering i det omfang økonomien tillader investeringer på kortere og især længere sigt.


F.eks. er svømmehallen ombygget i 2009, og indretning og drift planlagt efter de nyeste tekniske forskrifter, så opvarming og rensning af vand sker med et minimalt forbrug af energi og rensemidler.

20 m² solfangeranlæg opvarmer vandet fra 5° til 35° varmt vand.​​

Energi

Vi udskifter løbende energikilder til LED lys, og når vi ikke er fuld belagt over en periode skruer vi ned for varmen i hele værelsesblokke.

Redukion af madaffald

Siden 2012 har vi arbejdet på at minimere madaffald. Tallerkenstørrelsen er reduceret, vi indkøber nu kød 2 gange om ugen frem for kun 1 gang for i højere grad at have fokus på genanvendelse i det omfang, det er appetitligt og sundhedsmæssigt forsvarligt.​

I 2014 tager vi initiativ til at gæster i restauranten i en periode kan veje de madrester, de efterlader på deres frokost og middagstallerken for på den måde at skabe fokus på emnet.

​​

Servicefilosofi

"Her oplever gæsten sig anerkendt og retfærdigt behandlet."

Vi arbejder ud fra ovenstående filosofi i al vores omgang med gæster og arrangører.

At føle sig anerkendt betyder for os, at gæster oplever sig set, værdsat og velkommen på Smålandshavet.

At føle sig retfærdigt behandlet betyder for os, at gæsten altid vil opleve sig hørt, fortsået og respekteret i dialogen med personalet.

Vi har over 25 års erfaring i at omgås mennesker fra mange forskellige brancher og fra mange forskellige samfundslag, og vi gør os umage med at alle oplever at være en velkommen og ventet gæst, som hurtigst muligt skal føle sig hjemme på Smålandshavet. Vi får mange postivie tilkendegivelser i hverdagen på netop stemningen og miljøet, og vi er derfor stolte og glade for vores værtskab.

Mission

" Smålandshavet - Rum til vækst"

Vores mission er skabt igennem en længerevarende proces, hvor vi har arbejdet os helt ind til kernen af værtskab.

Vi går alle på arbejde med det formål at skabe rum for den enkelte gæst til at vokse personligt, fagligt og mentalt gennem opholdet på Smålandshavet via vores værtskab, vores kvalitet i forplejning og via vores fantastiske omgivelser ude og inde.

LIVE musik på restaurantens terrasse gennem sommeren
Kom til hyggelige udendørs siddende musikoplevelser og nyd livet i Karrebæksminde med en god øl, vin eller kaffe. Varieret buffet hver aften fra kl. 17.30 og morgenbuffet på hverdage og lækker Weekendbrunch Se programmet her og klik
Læs mere...
Ferien kan nydes på Smålandshavet
Vi byder igen velkommen i vores små og store ferielejligheder. Vores indendørs pool og fitness kælder åbner den 26. juni - dog med restriktioner.
Læs mere...
Tilbud på Bon-Bon billetter og ferieophold på Smålandshavet
Nu kan du booke både Bon-Bon billetter og ophold på Smålandshavet til en rigtig god pris!
Læs mere...

​Smålandshavet er ​vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af 391 anmeldelser på​ Facebook

​Smålandshavet

Kursus- & Konferencecenter

Alléen 44

4736 Karrebæksminde

Kontaktoplysninger

Telefon: 55 43 40 00

Fax. 5543 4007

E-mail: smalandshavet@3f.dk​​