Tag familien med til BonBon-Land

Overnat på Smålandshavet og besøg Danmarks sjoveste forlystelsespark

 Besøg parken alle børn elsker

Køb et ophold på Smålandshavet sammen med billetter til BonBon-Land og spar på billetten. Kun ca. 20 kilometer fra Smålandshavet ligger Danmarks sjoveste og skøreste park, som alle børn elsker. I den store grønne forlystelsespark er der masser af forlystelser med sjove navne, gode restauranter og skønne områder, der kan rumme hele familien. 

Når du booker dit ophold hos Smålandshavet sammen med entrébilletter til BonBon-Land, har du mulighed for at besøge BonBon-Land hele 2 gange i løbet af dit ophold. 

 

Ud over at få adgang til BonBon-Land 2 valgfrie dage efter jeres check in på Smålandshavet – sparer du også penge på billetten ved at booke ophold på Smålandshavet.

Priseksempel Højsæson, 4 personer

(uge 26 – 32)

Billetter 2 dage til BonBon-Land + 2 døgn i stor lejlighed (max 5 personer)

I alt for 4 personer:  2.750,00 kr. 

Prisen er for hele opholdet inklusiv billetter til 2 valgfrie dage i BonBon-Land.
Svarer til 687,50 kr. pr. person for hele opholdet inklusive billetter til 2 dage i BonBon-Land. De 2 dage er valgfrie og billetterne er gyldige i 7 dage efter tjek ind på Smålandshavet.

 

Priseksempel Højsæson, 3 personer

(uge 26-32)

Billetter 2 dage til BonBon-Land + 2 døgn i lille lejlighed (max 3 personer)

I alt for 3 personer: 2.320,00  kr.

Prisen er for hele opholdet inklusiv billetter til 2 valgfrie dage i BonBon-Land.
Svarer til 774,00 kr. pr. person for hele opholdet inklusive billetter til 2 dage i BonBon-Land. De 2 dage er valgfrie og billetterne er gyldige i 7 dage efter tjek ind på Smålandshavet.

 

 

 

 

 

 

Smålandshavets ferielejligheder

På Smålandshavet kan I vælge at overnatte i en lille lejlighed til 3. pers. eller i en af vores store lejligheder til 5. pers.

 Det kan I opleve i BonBon-Land

Når først entréen er betalt, er alle forlystelserne gratis. Børn under 90 cm er som altid gratis. Vi ses til masser af sjove timer og helt nye oplevelser i BonBon-Land. Kom og prøv den helt nye forlystelse

Kom og få den sjoveste sommerdag hos os i BonBon-Land. Vi fylder 30 år i år med nye oplevelser til både de store og de små. Vil du måske prøve at være cowboy? Så træd ind i vores lasergame-nyhed ”Prærie Expressen”, hvor du kan dyste mod din familie i at få flest point ved at skyde togrøvere i det vilde vesten. Du kan også gå ind i ”Slikkepinden”, hvor børnene nu kan prøve lav-selv-slikkepinde for 20 kr. i samarbejde med Møn Bolcher. Til de mindste kan man også prøve den nye Hundeprut Legeplads, hvor man kan kravle op i Henry og rutsje ud af ham igen.

Til de mindre børn kan man i sommerperioden opleve det helt nye børneshow med de kendte maskotter på Børnescenen.

I parken kan I som altid også prøve Den Skøre Skildpadde, Vildsvinet, Vandrotten, Svend Svingarm og de andre populære forlystelser.

Klik for at se de aktuelle åbningstider her

HAR DU SPØRGSMÅL?

​Du er altid velkommen til at kontakte ​Smålandshavet Kursus- & Konferencecenter for at stille spørgsmål, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud til dig. 

Du kan ringe til os på telefon 55 43 40 00 for at drøfte mulighederne på vores kursuscenter, eller du kan skrive til smalandshavet@3f.dk

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Til bekræftelse og svar
X