Tag familien med til BonBon-Land

Overnat på Smålandshavet og besøg Danmarks sjoveste forlystelsespark

 Besøg parken alle børn elsker

Køb et ophold på Smålandshavet sammen med billetter til BonBon-Land og spar på billetten. Kun ca. 20 kilometer fra Smålandshavet ligger Danmarks sjoveste og skøreste park, som alle børn elsker. I den store grønne forlystelsespark er der masser af forlystelser med sjove navne, gode restauranter og skønne områder, der kan rumme hele familien. 

Når du booker dit ophold hos Smålandshavet sammen med entrébilletter til BonBon-Land, har du mulighed for at besøge BonBon-Land hele 2 gange i løbet af dit ophold.

 

Ud over at få adgang til BonBon-Land 2 valgfrie dage efter jeres check in på Smålandshavet – sparer du også penge på billetten ved at booke ophold på Smålandshavet.

Priseksempel Højsæson, 4 personer

(uge 26 – 32)

Billetter 2 dage til BonBon-Land + 2 døgn i stor lejlighed (max 5 personer)

I alt for 4 personer:  2630,00 kr. 

Prisen er for hele opholdet inklusiv billetter til 2 valgfrie dage i BonBon-Land. Disse billetter er gyldige i 7 dage efter check in på Smålandshavet. 
Tilbuddet svarer til 657,50 kr. pr. person v/ 4 personer i lejligheden.

Priseksempel Højsæson, 3 personer

(uge 26-32)

Billetter 2 dage til BonBon-Land + 2 døgn i lille lejlighed (max 3 personer)

I alt for 3 personer: 2430,00  kr.  
Prisen er for hele opholdet inklusiv billetter til 2 valgfrie dage i BonBon-Land. Disse billetter er gyldige i 7 dage efter check in på Smålandshavet. 
Tilbuddet svarer til 607,50 kr. pr. person v/ 3 personer i lejligheden.

Smålandshavets ferielejligheder

På Smålandshavet kan I vælge at overnatte i en lille lejlighed til 3. pers. eller i en af vores store lejligheder til 5. pers.

 

Det kan I opleve i BonBon-Land

Når først entréen er betalt, er alle forlystelserne gratis. Børn under 90 cm er som altid gratis. Vi ses til masser af sjove timer og helt nye oplevelser i BonBon-Land.

I 2021 åbner parken for første gang også op for det nyeste af sine Halloween-spøgelseshuse. Prøv den nye oplevelse ”Dukkehuset”, hvis I altså tør gå ind i et uhyggeligt univers.

Til de mindre børn kan man i sommerperioden opleve det helt nye børneshow med de kendte maskotter på Børnescenen.

I parken kan I som altid også prøve Henry Hundeprut-rutsjebanen, Den Skøre Skildpadde, Vildsvinet, Vandrotten, Svend Svingarm og de andre populære forlystelser.

Der er masser af oplevelser i vente til børn i alle aldre.

HAR DU SPØRGSMÅL?

​Du er altid velkommen til at kontakte ​Smålandshavet Kursus- & Konferencecenter for at stille spørgsmål, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud til dig. 

Du kan ringe til os på telefon 55 43 40 00 for at drøfte mulighederne på vores kursuscenter, eller du kan skrive til smalandshavet@3f.dk

  Kontakt os / Nyheder

Kontakt receptionen:

Ring til os på 5543 4000

Send os en e-mail


Mød os på Facebook


Tilmeld nyhedsbrev her

×
X