Restaurant

Kære gæst

Tillad os at præsentere vores restaurant, som vi er meget stolte af.

På Smålandshavet er vi drevet af at tilberede mad af den bedste kvalitet. Vi står op om morgenen for at servere mad på gode – og gerne lokale – råvarer. Vi sætter en ære i, at al mad er lavet fra bunden og vores medarbejdere udnytter alle dele af kød og grønt, så vi minimerer madspild.

Du kan nyde maden på Smålandshavet med god samvittighed. Vi går nemlig op I både miljøet og i at støtte de lokale kvalitetsvarer.

Vi handler økologisk så ofte, som det giver mening i et helhedsperspektiv – vores mælk, yoghurt, æg og store dele af morgenbrød er økologisk. Kaffen er oven I købet “fair trade”-mærket.

Vi køber så meget som muligt I nærområdet, dels fordi det er rigtigt gode varer og dels fordi vi holder af at støtte lokal produktion. I sæsonen køber vi eks. Jordbær, kartofler og æbler fra lokale.

Det sidste point henter vi på drikkevarerne. Vi handler fast vores vine med én af landets bedste vinhandlere.

Fødevaresikkerheden er desuden altid i top og Smålandshavet er – og har altid været – placeret højt på Smileyskalaen. Se mere her: findsmiley.dk

Særlige ønsker til kost (vegetar, allergier, glutenfri med mere) kan du altid aftale. Skriv til mig på ellen.bogelund@3f.dk.

Velkommen og velbekomme!

De bedste hilsener
Køkkenchef Ellen Bøgelund.

december, 2023

04dec(dec 4)7:0011jan(jan 11)21:00Ugens menu i restaurantenUgemenu for kursister og konferencegæster

HAR DU SPØRGSMÅL?

​Du er altid velkommen til at kontakte ​Smålandshavet Kursus- & Konferencecenter for at stille spørgsmål, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud til dig. 

Du kan ringe til os på telefon 55 43 40 00 for at drøfte mulighederne på vores kursuscenter, eller du kan skrive til smalandshavet@3f.dk

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Til bekræftelse og svar
  Kontakt os / Nyheder

Kontakt receptionen:

Ring til os på 5543 4000

Send os en e-mail


Mød os på Facebook


Tilmeld nyhedsbrev her

×
X