Særlige mødetyper

På Smålandshavet skaber vi rum til vækst og glæde, og I er inviteret!

 

Vi er optaget af at skabe værdi for den investering, virksomheder kaster i at holde et dagmøde væk fra arbejdspladsen. Vi inviterer på utraditionelle dagmødeformer, hvor I får mulighed for at skærpe mødeenergien.

Det kan gøres med fokus på det sunde møde eller mødet eller med det grønne dagmøde.  ​Vi byder jer velkommen og glæder os til at høre fra jer.

Se vores 2 særlige mødetyper nedenfor!

Pakke 1 – Det Grønne Dagmøde

Dagmødet er med vegetarisk forplejning

KUN 525,- FOR DENNE PAKKE

Pris 2023: kr. 545,- 

Ankomst kl. 9.00: Velkomst ved receptionen

Der er booket et plenumlokale med god plads til jer alle. Blokke, penne, pc, projektor, tavler og flipover, står klar til brug. Så kan dagen tage fart, med start over en sund og miljøvenlig morgenmad.

Vi begynder dagen med en næringsrig morgenmad, som består af frisk Chiagrød m/ hindbær, müsliboller og næringsrig hjemmelavet juice. I løbet af formiddagen vil I få serveret en “Greenie”; som er en smoothie lavet både på grøntsager og frugt – Det er sundt, smagfuldt og med til at give god energi til jeres dagsmøde. 

Fra kl. 12.00: Vegetarisk frokost – Prøv lidt af det hele!

Der skal være tid til en pause. I får serveret en vegetarisk forårsrulle m/ lækkert stegt æg og dip samt grønne krydderurter; bagt selleri m/ svampecreme, krydderurter og tilhørende quinoa-salat. Herudover byder vi på vores lækre glaserede løgtærte med topping af friskost.

Eftermiddag 14-16.00 v/ lokalet

I løbet af eftermiddagen sørger vi for at servere lidt snacks, der holder energien oppe og underbygger mødets flow. I får sprødt knækbrød med dip á la sommersalat & Husets kage. 

Pakke 2 – Det Sunde Dagmøde

Dagmøde og bevægelse i smukke rammer

KUN 545,- FOR DENNE PAKKE i 2023 

Ankomst kl. 9.00: Velkommen ved receptionen

Et plenumlokale med blokke, pen, pc, projektor, taler og flipover står klar. I lokalet er der plancher over råvarer, vi byder jer gennem dagen med forklaring på, hvordan de hver især påvirker humør og energi.

Vi begynder med: Økologisk speltknækbrød, m/ mager ost, skyr m/ frugt og hjemmelavet grøntsagsjuice.

Fra kl. 12.00: Arbejdsfrokost i lokalet

Tapastallerken m/ varmrøget laks rørt med caviar og dijon, asparges svøbt i parmaskinke, marinerede tigerrejer m/ spicy mangosalsa, grillet kylling m/ basilikum og tomatsalat m/ forårsløg, oliven og feta. Til den søde tand serveres en kærnemælks-panna-cotta med granatæble.  Hertil hjemmebagt stenalderbrød og drikkevarer.

Fra kl. 14.00 v/ lokalet

Eftermiddagskaffe. Hertil hjemmelavede havreboller m/ kardemomme og bær. 

Afslutning kl. 16.00

I lokalet hele dagen: Økologisk fairtrade kaffe/the fra Perchs tehandel, isvand, frisk frugt, frisk frugt, rugbrødssnacks.  

I øvrigt er overnatning en mulighed for mødets deltager

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

​Du er altid velkommen til at kontakte ​Smålandshavet Kursus- & Konferencecenter for at stille spørgsmål, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud til dig. 

Du kan ringe til os på telefon 55 43 40 00 for at drøfte mulighederne på vores kursuscenter, eller du kan skrive til smalandshavet@3f.dk

  Kontakt os / Nyheder

Kontakt receptionen:

Ring til os på 5543 4000

Send os en e-mail


Mød os på Facebook


Tilmeld nyhedsbrev her

×
X